Sufleu de cartofi si carnati

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2012 | 3477 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • 1 carnat de casa
  • 300 g costita afumata
  • 100 g sos de rosii
  • busioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carnati:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare,


Cand au fiert ii scurgem de apa,adaugam untul,condimente si il pisam,


Se adauga galbenusurile si 200 g telemea data prin razatoare,amestecam si adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,


Ungem o tava cu unt(eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt)si adaugam piureul de cartofi.


Intr-o tigaie prajim putin carnati si costita taiata,adaugam sosul de rosii si condimente dupa gust,lasam cca 5 min pe foc


Facem 2 adancituri paralele in tava unde asezam carnati si sosul de rosii,peste cartofi adaugam telemeaua razuita


Dam tava la cuptorul incalzit cca 50 min pana se rumeneste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

love_cherry 1

29.06.2012, 13:22

Pasiune pentru bucatarie 1

17.02.2013, 22:44

Multumesc Daniela ca ai incercat reteta!

Lau 1

18.02.2013, 08:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu pui