Sufleu de cartofi si carnati

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2012 | 4454 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • 1 carnat de casa
  • 300 g costita afumata
  • 100 g sos de rosii
  • busioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carnati:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare,


Cand au fiert ii scurgem de apa,adaugam untul,condimente si il pisam,


Se adauga galbenusurile si 200 g telemea data prin razatoare,amestecam si adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,


Ungem o tava cu unt(eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt)si adaugam piureul de cartofi.


Intr-o tigaie prajim putin carnati si costita taiata,adaugam sosul de rosii si condimente dupa gust,lasam cca 5 min pe foc


Facem 2 adancituri paralele in tava unde asezam carnati si sosul de rosii,peste cartofi adaugam telemeaua razuita


Dam tava la cuptorul incalzit cca 50 min pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

love_cherry 1

29.06.2012, 13:22

Pasiune pentru bucatarie 1

17.02.2013, 22:44

Multumesc Daniela ca ai incercat reteta!

Lau 1

18.02.2013, 08:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cartofi si pulpa de porc