Sufleu de cartofi si carnati

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2012 | 4695 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • 1 carnat de casa
  • 300 g costita afumata
  • 100 g sos de rosii
  • busioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carnati:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert ii scurgem de apa,adaugam untul,condimente si il pisam,

Se adauga galbenusurile si 200 g telemea data prin razatoare,amestecam si adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,

Ungem o tava cu unt(eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt)si adaugam piureul de cartofi.

Intr-o tigaie prajim putin carnati si costita taiata,adaugam sosul de rosii si condimente dupa gust,lasam cca 5 min pe foc

Facem 2 adancituri paralele in tava unde asezam carnati si sosul de rosii,peste cartofi adaugam telemeaua razuita

Dam tava la cuptorul incalzit cca 50 min pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

love_cherry 1

29.06.2012, 13:22

Pasiune pentru bucatarie 1

17.02.2013, 22:44

Multumesc Daniela ca ai incercat reteta!

Lau 1

18.02.2013, 08:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cartofi si pulpa de porc