Chilli cu carne

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata (vita+porc),
  • 400 g. fasole rosie fiarta,
  • 2 cepe rosii,
  • 2 usturoi,
  • 1 adrel rosu,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 cutie de rosii fara coaja in sucul propriu,
  • 1 cutie de boabe de porumb(140 g.),
  • tabasco,sos iute!,
  • condiment pt. chilli cu carne,
  • 2 ardei iuti rosii,
  • 4 pungute de orez,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli cu carne:


  • punem ceapa tocata la calit in ulei, apoi adaugam usturoiul, ardelul, rosia si lasam 5 minute; adaugam carnea si amestecam bine( daca nu lasa un pic de apa punem un paharel cu apa si lasam sa fiarba carne)

  • cu ajutorul furculitei rupem un pic rosiile in cutie si punem peste carne; lasam sa fiarba 20 de minute si apoi adaugam fasolea si boabele de porumb,

  • pungutele de orez le punem la fiert in apa cu sare(timpul e pus pe cutie),

  • tocam ardeii iuti si ii punem peste carne; adaugam condimentul pt. chile cu carne, tabasco si sosul iute( depinde cat de iute va place; eu am pus ardeii, 2 linguri tabasco si 4 linguri de sos iute)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

cismaru_nicoleta 1

06.03.2011, 22:51

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:37

adry88 1

07.05.2011, 16:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole boabe cu afumatura