Sufleu de conopida

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 8216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida, desfacuta in buchetele mici si spalata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 200 g cascaval, ras pe razatoarea mare
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • piper dupa gust (cascavalul e deja sarat, asa ca nu mai trebuie sare)
  • putin marar pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Pune conopida intr-o forma de tarta, sau o tavita ce poate fi bagata in cuptor.


Stropeste conopida cu ulei si presara cu piper. Pune putina apa si baga tava in cuptor pentru 30 minute la 170 C (sau pana ce conopida se inmoaie.


In acest timp bate bine cu mixerul oul, pana devine o spuma (se pot folosi 2 albusuri in loc de oul intreg). Adauga laptele si nucsoara si mai bate putin. Amesteca cu o lingura cascavalul.


Toarna acest amestec peste conopida moale si lasa la cuptorul incins la 170 C cam 15 minute, sau pana ce formeaza o crusta aurie.


Sufleul de conopida se mananca presarat cu putin marar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

adry88 1

17.10.2011, 21:29

jolygina 1

18.10.2011, 18:23

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:40

foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din conopida si brocolli