Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 6620 vizualizari

 

simplu si bun...

 

INGREDIENTE

  • 3dovlecei
  • 2rosii mai mari
  • cateva masline
  • 150ml smantana
  • 125gr mozarella
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • amestec de sare cu verdeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella:

Curatam dovleceii,ii spalam si ii taiem rondele.Ii saram si ii lasam pana pregatim restul ingredientelor.


Rosiile le spalam si le taiem rondele.


Cascavalul il dam pe razatoarea mare.


Maslinele le curatam de samburi.


Intr-o tava,punem un rand de dovlecei,unul de rosii,cascaval ras,cateva bucati de mozarella,saram si piperam dupa gust apoi punem din nou dovlecei,rosii,masline,cascaval si mozarella,saram si piperam si dam la cuptorul preincalzit 20minute,la foc potrivit


Intre timp,mixam albusurile cu un praf de sare si piper,adaugam galbenusurile,apoi punem smantana si omogenizam bine.


Scoatem tava si turnam compozitia de oua si dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi si carne de pui