Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 10942 vizualizari

 

simplu si bun...

 

INGREDIENTE

  • 3dovlecei
  • 2rosii mai mari
  • cateva masline
  • 150ml smantana
  • 125gr mozarella
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • amestec de sare cu verdeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella:

Curatam dovleceii,ii spalam si ii taiem rondele.Ii saram si ii lasam pana pregatim restul ingredientelor.

Rosiile le spalam si le taiem rondele.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Maslinele le curatam de samburi.

Intr-o tava,punem un rand de dovlecei,unul de rosii,cascaval ras,cateva bucati de mozarella,saram si piperam dupa gust apoi punem din nou dovlecei,rosii,masline,cascaval si mozarella,saram si piperam si dam la cuptorul preincalzit 20minute,la foc potrivit

Intre timp,mixam albusurile cu un praf de sare si piper,adaugam galbenusurile,apoi punem smantana si omogenizam bine.

Scoatem tava si turnam compozitia de oua si dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida