Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 11082 vizualizari

 

simplu si bun...

 

INGREDIENTE

  • 3dovlecei
  • 2rosii mai mari
  • cateva masline
  • 150ml smantana
  • 125gr mozarella
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • amestec de sare cu verdeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella:

Curatam dovleceii,ii spalam si ii taiem rondele.Ii saram si ii lasam pana pregatim restul ingredientelor.

Rosiile le spalam si le taiem rondele.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Maslinele le curatam de samburi.

Intr-o tava,punem un rand de dovlecei,unul de rosii,cascaval ras,cateva bucati de mozarella,saram si piperam dupa gust apoi punem din nou dovlecei,rosii,masline,cascaval si mozarella,saram si piperam si dam la cuptorul preincalzit 20minute,la foc potrivit

Intre timp,mixam albusurile cu un praf de sare si piper,adaugam galbenusurile,apoi punem smantana si omogenizam bine.

Scoatem tava si turnam compozitia de oua si dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei