Sufleu de fasole verde

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2009 | 4344 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe net..din pacate nu mai stiu pe ce blog...oricum multumesc celei ce a postat!
e super bun sufleul!

 

INGREDIENTE

5 oua,jumatate pahar lapte,3 cepe,3-4 linguri de faina,800 gr fasole,2 rosii,o lingurita bicarbonat de sodiu,branza rasa,condimente,sare,un pic de unt (pentru uns tava),un pic de ulei (3-4 linguri).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de fasole verde:

Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs .
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.

Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.

Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.

Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta si tocata nu prea marunt.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ionix 1

17.11.2009, 14:48

vreau si yo o portie

Lau 1

01.12.2011, 15:02

bun

adasev12 1

01.12.2011, 15:18

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza