Sufleu de legume cu chiftelute

de ianculubita in Mancaruri de legume, 2 Sep 2011 | 4107 vizualizari

 

Pentru ca erau in frigider niste chiftelute pe care nu le manca nimeni,le-am facut cu legume si au avut mare succes

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 6 cartofi fierti
  • 1 buchet de brocoli sau conopida
  • 250 g rosii cherry
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • sare,piper
  • chiftelute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume cu chiftelute:

Cartofii spalati,morcovii curatati,se pun la fiert 15min.buchetelele de brocoli oparite in apa cu zeama de lamaie 2min dupa care se scot in apa rece;in tava unsa cu unt,se pun chiftelutele apoi legumele taiate dupa preferinta,deasupra ouale batute cu sare,piper,smantana si cascaval si se tine la cuptor 25-30min;se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

LUK 1

02.09.2011, 15:22

Laly 1

02.09.2011, 22:14

Vin si eu la o chifteluta

Xandrinne 1

02.09.2011, 22:28

Ingenioasa transformare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume