Sufleu de vinete

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 6790 vizualizari

 

Aveam o vanata si nu stiam ce sa fac cu ea...si iata ce a iesit !

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata coapta
  • 2 oua
  • 250 gr branza de vaci
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura de marar sau patrunjel,dupa preferinte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de vinete:

Se coace vanata si se curata.


Ceapa se toaca marunt.


Se pun toate ingredientele in vasul de mixer si se amesteca.


Se toarna intr-un vas de ceramica,uns si tapetat cu faina.


Se da la cuptorul incins pentru 20 de minute.


Se lasa sa se raceasca in vas apoi se rastoarna,punandu-se farfuria deasupra vasului si se intoarce.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si intr-o tava de chec.

2

se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Laly 1

29.07.2010, 14:06

Foarte frumoasa,dar nu cred ca ajunge o vanata la toata gasca

Julie 1

29.07.2010, 21:16

Buna idee!Cred ca a fost delicios!

Teo 1

29.07.2010, 23:26

Buni, m -ai dezamagit !daca eu '' aterizam '' astazi la Buc. ce faceam doar cu o vanata?sau aplicam zicala:''poftim punga la masa , daca ti-ai adus de -acasa'' !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Drob de carne