Sunca fiarta in zeama de varza

de Sim0na in Porc, 6 Mar 2013 | 5237 vizualizari

 

Da, stiu, nu vine Craciunul :) dar sunca merge oricand, nu?!

 

INGREDIENTE

  • o bucata sunca porc proaspata
  • cca 1 litru zeama de varza
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • foi de dafin
  • boia dulce
  • 5-6 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca fiarta in zeama de varza:

Zeama de varza se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cimbru si fulgii de ardei. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca proaspata si se lasa la fiert cca 15 minute. Nu mai mult ptr ca sunca se inmoaie prea tare.


Se scoate din zeama, se lasa sa se racoreasca putin (cat sa fie mai usor de manevrat), si presara boia dulce si se freaca cu usturoiul pisat.


Se lasa la rece, si apoi se consuma cu mareee pofta!!


Va invit la sunca cu branza de burduf si paine prajita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diaconta 1

06.03.2013, 21:01

bine ca ne-a lasat sunca asta inainte de-a pleca ))

Rocsi 1

06.03.2013, 21:04

Mama facea tot asa in timpurile in care mancam..Era asa gustoasa!

mamaieelena 1

06.03.2013, 21:41

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant