Sunca fiarta in zeama de varza

de Sim0na in Porc, 6 Mar 2013 | 10198 vizualizari

 

Da, stiu, nu vine Craciunul :) dar sunca merge oricand, nu?!

 

INGREDIENTE

  • o bucata sunca porc proaspata
  • cca 1 litru zeama de varza
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • foi de dafin
  • boia dulce
  • 5-6 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca fiarta in zeama de varza:

Zeama de varza se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cimbru si fulgii de ardei. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca proaspata si se lasa la fiert cca 15 minute. Nu mai mult ptr ca sunca se inmoaie prea tare.

Se scoate din zeama, se lasa sa se racoreasca putin (cat sa fie mai usor de manevrat), si presara boia dulce si se freaca cu usturoiul pisat.

Se lasa la rece, si apoi se consuma cu mareee pofta!!  

Va invit la sunca cu branza de burduf si paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

06.03.2013, 21:01

bine ca ne-a lasat sunca asta inainte de-a pleca ))

Rocsi 1

06.03.2013, 21:04

Mama facea tot asa in timpurile in care mancam..Era asa gustoasa!

mamaieelena 1

06.03.2013, 21:41

bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sunca fiarta in zeama de varza, cu usturoi si boia de ardei