Supa crema cu peste

de xana in Supe, 20 Noi 2017 | 3148 vizualizari

 

Pentru cine nu a incercat inca chayote, nu stie ce pierde :) Este un foarte bun inlocuitor al cartofului in mancaruri. Are coaja de culoare verde deschis si face parte din familia castravetelui si al pepenelui de aceea are un gust foarte subtil de castravete si poate fi consumat chiar crud, in salate.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 3 fire subtiri de praz
  • 1 chayote
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • cca 200 gr file de merluciu
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • o mana de coriandru proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema cu peste:

Curatam dovlecelul, indepartand miezul si coaja, apoi il taiem in bucati, la fel facem si cu chayote. Morcovul curatat se taie in rondele.

Taiem pazul bucati si il calim in ulei de masline pana se inmoaie. Adaugam pasta de rosii si mai lasam cateva secunde. Punem legumele taiate, catelul de usturoi, sare, piper si apa fierbinte si lasam la fiert pentru cca 30 de minute.

Pestele se pune intr-o oala cu cele doua frunze de dafin, putina sare si apa ca sa-l acopere si se pune la fiert pentru 5 minute. Mie mi-a ramas sira spinarii de la o bucata de somon folosita in alta reteta si am pus-o la fiert alaturi de merluciu pentru a da gust. Scoatem apoi pestele si dupa ce s-a racorit il rupem in bucatele mici iar apa in care a fiert o strecuram si  o pastram.

Cand legumele au fiert le trecem prin blender, apoi adaugam din apa in care a fiert pestele pana supa ajunge la consistenta dorita (mai groasa punem doar putina apa sau daca o vrem mai subtire, punem mai multa apa).

Presaram coriandru proaspat deasupra inainte de a servi.

TIPS-URI

1

In loc de chayote puteti folosi 1 cartof mai mare.

2

Cine nu agreaza coriandru poate folosi patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema dietetica de rosii