Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)

de babi5 in Supe, 3 Dec 2014 | 781 vizualizari

 

Bunaaaa , ieftina si usor de preparat O recomand cu drag cu siguranta o sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 2 ,5 apa
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnsc si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 1 ceapa mai mare
  • 250 gr paste d'oro
  • 6 linguri pasta tomata regal
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 lingurita delicat
  • putin cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post):

Zarzavatul se curata, se spala si se feliaza in doua sau patru , ceapa se curata se spala apoi impreuna cu zarzavatul.


Se pune in apa intr-o oala de trei litri si se lasa sa fiarba 25 minute.


Se scoate zarzavatul apoi se potriveste de sare, piper si vegeta se adauga foaia de dafin , cimbrul si pasta de bulion diluata in 500 ml apa calda,zaharul si se lasa sa mai fiarba 10 minute.


Se adauga 2 linguri ulei si pastele si se mai lasa la fiert 12 minute .Se asezoneaza cu frunze patrunjel.


Pofta buna sa fie si sa va fie de folos.

 

TIPS-URI

1

O supa buna buna fara colesterol si vine in ajutorul celora care tin post

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iolanda-elena 1

03.12.2014, 18:51

buna,buna

babi5 1

03.12.2014, 19:35

ClaudiaO,yoli86multumesc

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi