Supă cremă de broccoli - de post

de elucubratiiculinare in Supe, 4 Apr 2015 | 2318 vizualizari

 

O supa crema potrivita pentru perioada pastelui, dar si pentru copii.

 

INGREDIENTE

500 g broccoli 2 cartofi mari 1 ceapă mare 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel sare piper 20-30 ml ulei de măsline crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de broccoli - de post:

Se curăță ceapa, cartofii, morcovul și pătrunjelul, se spală, se taie bucăți mari și se pun la fiert în apă rece. Apa trebuie să depășească legumele cu 2-3 cm. Se desface broccoli în buchețele. Se folosește și tulpina, se curăță și se taie bucăți mari.


După 15 minute de fiert legumele, adăugăm broccoli. Dacă este nevoie se adaugă apă clocotită, tot așa să depășească legumele cu 2-3 cm. Se mai fierb 5 minute.


Înainte de a pasa legumele, se pot opri câteva buchețele de broccoli pentru a orna supa. Se pasează legumele, se adaugă din zeama în care au fiert pentru a ajunge la consistența dorită. Se adaugă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper după gust.


Se servește cu crutoane.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de broccoli - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:18

Carmen_g 1

05.04.2015, 08:20

Gustoasa si sanatoasa!

Andra_Constantinescu 1

06.04.2015, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci