Supa crema de cartofi dulci

de -Licurici- in Supe, 9 Feb 2016 | 11465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cubulete de unt;
  • o ceapa;
  • 3 catei de usturoi;
  • 2 cartofi dulci mari;
  • 1 litru de apa;
  • 1 morcov;
  • 1 pastarnac;
  • o bucata radacina de telina;
  • smantana;
  • sare, piper, cimbru.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi dulci:

Cartofii dulci, telina, morcovul si pastarnacul se curata, se taie cubulete si se pun in apa fiarta cu putina sare. Untul se pune la incins si se adauga ceapa tocata, apoi usturoiul pisat. 

Cand legumele sunt fierte, se scot si se paseaza cu blenderul, apoi se adauga si ceapa calita si se amesteca in continuare.
Se pune din apa in care s-au fiert legumele, pana ajunge la consistenta dorita, apoi se condimenteaza si se adauga smantana dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de linte cu tamarind si usturoi - Dal Adas