Supa crema de ciuperci

de Laly in Supe, 28 Mai 2012 | 5754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete champignon
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 50 gr unt
  • 1 litru supa de pui
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri cu ulei
  • sare,piper
  • crutoane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit impreuna cu untul si uleiul.Adaugam catelul de usturoi tocat marunt.Intre timp curatam ciupercile si le taiem cubulete.Pastram doua ciuperci si le taiem pe lungime pentru decor.Punem ciupercile peste ceapa si le lasam circa 7-10 minute,pana scade apa pe care ecestea o lasa.Adaugam supa de pui si lasam sa fiaba 10 minute.Daca nu avem supa,putem adauga apa.Dupa ce au fiert ciupercile le mixam cu blenderul vertical,sau la robot.Adaugam smantana si mai lasam la fiert 7-10 minute la foc potrivit.Adaugam sare si piper dupa gust.La servire decoram cu ciupercutele felii si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

29.05.2012, 20:38

buna supita!!!

Bya Ralu 1

02.07.2012, 19:25

cu siguranta e buna

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane