Supa crema de ciuperci

de Patricia Iordache in Supe, 2 Mar 2013 | 1239 vizualizari

 

Acest preparat este preferatul meu :) Se pregateste rapid si este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • - 500 gr ciuperci champignon micute (proaspete);
  • - 2 cepe potrivite;
  • - 3 morcovi potriviti;
  • - 1 radacina patrunjel;
  • - 200 gr smantana;
  • - 1 l supa de pui (daca nu aveti puteti folosi cuburile concentrate...desi nu sunt sanatoase);
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - 2-3 linguri ulei;
  • - sare;
  • - piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei incins (2-3 linguri).

Spalam ciupercile (sau nu), taiem morcovii si radacina de patrunjel dupa preferinta si  adaugam peste ceapa. Tuarnam putin din supa calda si lasam sa se inabuse totul aproximativ 15 minute.

Adaugam restul de supa calda si  mai  lasam sa mai fiarba 5 minute.

Oprim focul si mixam totul cu ajutorul unui mixer manual sau in blender.

Adaugam sare, piper dupa gust, smantana si mai dam intr-un clocot.

Luam de pe foc si presaram patrunjelul tocat. 

Eu am ornat cu cateva felii de ciuperci proaspete si cu crutoane!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

COSTEO

COSTEO 1

01.09.2013, 17:52

Interesanta ,nu am mancat,trebuie sa fie f buna!

Patricia Iordache

Patricia Iordache 1

02.09.2013, 14:09

Dragele mele, ma bucur ca va place! Costeo, daca nu ai mancat, sa incerci, e foarte buna!

babi5

babi5 1

04.09.2013, 16:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!