Supa crema de ciuperci

de Patricia Iordache in Supe, 2 Mar 2013 | 3162 vizualizari

 

Acest preparat este preferatul meu :) Se pregateste rapid si este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • - 500 gr ciuperci champignon micute (proaspete);
  • - 2 cepe potrivite;
  • - 3 morcovi potriviti;
  • - 1 radacina patrunjel;
  • - 200 gr smantana;
  • - 1 l supa de pui (daca nu aveti puteti folosi cuburile concentrate...desi nu sunt sanatoase);
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - 2-3 linguri ulei;
  • - sare;
  • - piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei incins (2-3 linguri).

Spalam ciupercile (sau nu), taiem morcovii si radacina de patrunjel dupa preferinta si  adaugam peste ceapa. Tuarnam putin din supa calda si lasam sa se inabuse totul aproximativ 15 minute.

Adaugam restul de supa calda si  mai  lasam sa mai fiarba 5 minute.

Oprim focul si mixam totul cu ajutorul unui mixer manual sau in blender.

Adaugam sare, piper dupa gust, smantana si mai dam intr-un clocot.

Luam de pe foc si presaram patrunjelul tocat. 

Eu am ornat cu cateva felii de ciuperci proaspete si cu crutoane!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

COSTEO 1

01.09.2013, 17:52

Interesanta ,nu am mancat,trebuie sa fie f buna!

Patricia Iordache 1

02.09.2013, 14:09

Dragele mele, ma bucur ca va place! Costeo, daca nu ai mancat, sa incerci, e foarte buna!

babi5 1

04.09.2013, 16:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci