Supa crema de ciuperci cu crutoane aromate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 19 Apr 2017 | 496 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champinion
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1/2 borcan zarzavat de ciorbe (telina, patrunjel,morcov,ardei)
  • sare si piper dupa gust
  • 1,5 l apa plata
  • 4 felii paine alba toast
  • 5-6 linguri ulei de porumb
  • sare fina
  • piper negru macinat
  • fulgi de chili
  • frunze prospete de patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci cu crutoane aromate:

Spalam ciupercile bine, sub jet de apa rece, apoi le punem la fiert in apa cu sare.


Adaugam radacina de pastarnac curatata, spalata si taiata bucati.


Fierbem 20-25 minute, apoi adaugam amestecul de zarzavat din borcan si mai dam cateva clocote.


Adaugam putin ulei, apoi cu mixerul vertical, pasam supa pana o aducem la stadiul de supa crema.


Pentru crutoane, taiem feliile de paine toast cubulete, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Preincalzim cuptorul la 175 grade C.


Stropim crutoanele cu ulei de porumb, presaram dupa gust sare fina si piper negru proaspat rasnit. Dam tava la cuptor pentru 10 minute.


Servim delicioasa supa, impreuna cu aceste crutoane aurii si aromate.


Optional, adaugam frunze de patrunjel proaspat si fulgi de chili.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci cu crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

oanapl 1

19.04.2017, 23:14

Bunaa!

noiinbucatarie 1

20.04.2017, 11:19

dantes 1

20.04.2017, 14:37

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi cu ciuperci de post