Supa crema de conopida

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2020 | 1661 vizualizari

 

O supa gustoasa de sezon cu conopida.
 

 

INGREDIENTE

  • 900 gr de conopida
  • 45 gr de unt
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1,51 l de apa fiarta +1 cub Knorr de pasare
  • 2 linguri bune de smantana
  • 3 portii de branza topita
  • 75 gr de sunca afumata
  • 1 lingura
  • patrunjel
  • sare , piper
  • cimbru, dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Conopida se curată și se desface in buchetele potrivite. 

Punem la calit in unt ceapa si usturoiul.

Adaugam conopida si varsam apa fiarta in care am dizolvat cubul de pui.

Puneti cimbru si dafin, sarati un pic.

Acoperim si fierbem la foc potrivit timp de 40 de minute.

Intre timp prajim sunca taiata bucatele intr-o tigaie cu o lingura de ulei.

Strecurati conopida, indepartati cimbrul si dafinul.

Mixati legumele cu branza topita (puteti pastra un pic de conopida pentru decorul final).

Puneti la-ncalzit legumele mixate , adaugati smantana si zeama strecurata treptat pana obtineti consistenta dorita.

Verificati de sare.

Crema este gata, serviti-o fierbine si decorati cu sunca si conopida pastrata.

Presarati piper si verdeata tocata sau uscata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cocos ( de tara )