Supa crema de conopida, reteta nr 400

de susu in Supe/Ciorbe, 17 Oct 2013 | 6071 vizualizari

 

o supa usoara, gustoasa si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 dovlocei
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • frunze de telina
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • condimente
  • un praf de nucsoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida, reteta nr 400:

Calim ceapa dupa care adaugam morcovul ras si apoi celelalte legume taiate potrivit. Conopida o desfacem buchetele si o lasam in apa cu sare si otet. O spalam si o adaugam in oala.. Cand sunt fierte legumele le strecuram, oprim cateva buchetele pentru decor, restul le pasam si le adaugam inapoi in zeama ramasa. Taiem cubulete o paine mai veche, o stropim cu unt topim si o dam putin la cuptor. Servim cu patrunjel, crutoane si conopida oprita. O alta varianta ar mai fi sa pasati trei sferturi din legume si restul lasate intregi. Mai puteti drege supita cu 2-3 linguri de zeama de lamaie amestecata cu 100 ml smantana, o lingura de faina si un galbenus de ou. Se pun cateva linguri de supa peste amestec dupa care se adauga in oala, nu se mai fierbe pentru ca se taie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida, reteta nr 400" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

madi_marin 1

17.10.2013, 20:06

nu sunt eu prea prietena cu d-na conopida, dar as incerca s-o prepar sub forma asta, mai ales ca si fiica-mii ii plac supele crema...

susu 1

17.10.2013, 22:30

Madi poti incerca si in amestec cu brocoli, foarte sanatos pentru copii.

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 11:32

ce supa buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume