Supa crema de conopida si brocoli

de silvi0ara in Supe, 8 Mar 2010 | 20687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g conopida  
  • 500g brocoli  
  • 1 ceapa mica alba  
  • 2 morcovi  
  • 1 bucata mica telina -radacina  
  • 3 linguri smantana de gatit  
  • sare si piper  
  • 2 linguri ulei de masline  
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida si brocoli:

Se curata zarzavatul si se spala,apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o oala sub presiune se pun cele 2 linguri de ulei,se adauga legumele taiate si se calesc 2-3 minute,apoi se adauga buchetele de conopida si brocolii,se adauga apa cat sa le acopere,se asezoneaza cu sare si piper si se fierb 20 de minute.La oala sub presiune ste suficient. Intr-un vas obisnuit,pana cand legumele devin foarte moi si se sfarama cu usurinta.


Dupe ce au fiert legumele,se separa de zeama si se mixeaza bine cu un blender vertical.Se adauga apoi zeama in functie de preferinta,cat vreti sa fie de groasa crema.Apoi se adauga cele 3 linguri de smantana pentru gatit,se mai da un clocot si este gata.Se presara patrunjel proaspat tocat.Se serveste crema cu crutoane de paine prajita.Este la fel de buna fierbinte cat si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

08.03.2010, 20:27

Sigur ca stiam Nadina,de aceea incerc sa il prepar cat de des pot.
Ma bucur ca va place.

Sylvia 1

10.03.2010, 08:51

Minunata, mai este ?

violette 1

10.03.2010, 11:02

Delicioasa supica, o sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu smantana