Supa crema de conopida si brocoli

de silvi0ara in Supe, 8 Mar 2010 | 21761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g conopida  
  • 500g brocoli  
  • 1 ceapa mica alba  
  • 2 morcovi  
  • 1 bucata mica telina -radacina  
  • 3 linguri smantana de gatit  
  • sare si piper  
  • 2 linguri ulei de masline  
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida si brocoli:

Se curata zarzavatul si se spala,apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o oala sub presiune se pun cele 2 linguri de ulei,se adauga legumele taiate si se calesc 2-3 minute,apoi se adauga buchetele de conopida si brocolii,se adauga apa cat sa le acopere,se asezoneaza cu sare si piper si se fierb 20 de minute.La oala sub presiune ste suficient. Intr-un vas obisnuit,pana cand legumele devin foarte moi si se sfarama cu usurinta.


Dupe ce au fiert legumele,se separa de zeama si se mixeaza bine cu un blender vertical.Se adauga apoi zeama in functie de preferinta,cat vreti sa fie de groasa crema.Apoi se adauga cele 3 linguri de smantana pentru gatit,se mai da un clocot si este gata.Se presara patrunjel proaspat tocat.Se serveste crema cu crutoane de paine prajita.Este la fel de buna fierbinte cat si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

08.03.2010, 20:27

Sigur ca stiam Nadina,de aceea incerc sa il prepar cat de des pot.
Ma bucur ca va place.

Sylvia 1

10.03.2010, 08:51

Minunata, mai este ?

violette 1

10.03.2010, 11:02

Delicioasa supica, o sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

pe 14.12 la 23:04

RETETA RECOMANDATA
Supa de pastai cu smantana