Supa crema de dovleac

de gugugh in Supe, 22 Oct 2010 | 2043 vizualizari

 

fff buna in zilele de iarna... si nu numai

 

INGREDIENTE

  • dovleac de placinta
  • praz
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • putin ulei
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Dovleacul se curata si se taie cubulete. Prazul se taie rondele si usturoiul fasiute. Se pun la calit prazul si usturoiul apoi se adauga si dovleacul si se calesc putin . se acopera cu apa dovleacul si se lasa la fiert 15-20 min pana se patrunde dovleacul.


Se pune in blender compozitia fiarta si se mixeaza bine. Se mai adauga zeama in functie de cat de densa se doreste supa crema si se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste calda cu smantana deasupra si crutoane.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile se pun in functie de cat se doreste

2

Eu am folosit o jumate de dovleac, mai mic , 1 praz si 3-4 catei usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

onuta 1

22.10.2010, 13:25

ma invit si eu la masa. arata foarte bine.

nadina73 1

23.10.2010, 01:25

sincer nu am incercat ,dar ma tenteazao trec la favo

Corinuta 1

24.10.2010, 18:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa turceasca de ciuperci - Mantar Corbasi