Supa crema de dovleac

de gugugh in Supe, 22 Oct 2010 | 3745 vizualizari

 

fff buna in zilele de iarna... si nu numai

 

INGREDIENTE

  • dovleac de placinta
  • praz
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • putin ulei
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Dovleacul se curata si se taie cubulete. Prazul se  taie rondele si usturoiul fasiute. Se pun la calit prazul si usturoiul apoi se adauga si dovleacul si se calesc putin . se acopera cu apa dovleacul si se lasa la fiert 15-20 min pana se patrunde dovleacul.

Se pune in blender compozitia fiarta si se mixeaza bine. Se mai adauga zeama in functie de cat de densa se doreste supa crema si se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste calda cu smantana deasupra si crutoane.

TIPS-URI

1

Cantitatile se pun in functie de cat se doreste

2

Eu am folosit o jumate de dovleac, mai mic , 1 praz si 3-4 catei usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

onuta 1

22.10.2010, 13:25

ma invit si eu la masa. arata foarte bine.

nadina73 1

23.10.2010, 01:25

sincer nu am incercat ,dar ma tenteazao trec la favo

Corinuta 1

24.10.2010, 18:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

pe 07.06 la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 07.06 la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

pe 07.06 la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu oua si crutoane aromate