Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aveam un dovleac pe care il dadeam de colo pana colo, pana m-am hotarat sa fac o supa crema din el. Eu care nu le am cu supele crema(adica nu ma dau in vant dupa ele);) va pot spune ca este delicioasa. Am preparat-o dupa reteta Sylviei. Multumesc Sylvia!:-*
Dovleacul spalat ,sters l-am taiat in doua pe lungime.
Am sarat piperat,condimentat cu ierburi si stropit cu o lingura ulei de masline.
L-am pus in tava alaturi de o capatana de usturoi taiata in doua si am acoperit tava cu folie de aluminiu.
L-am dat la cuptorul incins la 180 grade pentru o ora.
Dupa jumatate de ora am scos folia.
Am scos tava dupa expirarea timpului si am lasat dovleacul sa se raceasca.
Cand s-a racit am luat miezul cu lingura de pe coaja,am apasat cu degetul usturoiul scotand pulpa si le-am pus in blender pana cand totul a devenit o pasta.
Am adaugat laptele.
Se serveste fierbinte cu sau fara crutoane.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult