Supa crema de dovleac

de Bunica in Supe, 1 Dec 2014 | 2000 vizualizari

 

Aveam un dovleac pe care il dadeam de colo pana colo, pana m-am hotarat sa fac o supa crema din el. Eu care nu le am cu supele crema(adica nu ma dau in vant dupa ele);) va pot spune ca este delicioasa. Am preparat-o dupa reteta Sylviei. Multumesc Sylvia!:-*

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac=1 kg.
  • o capatana usturoi
  • 200 ml. lapte degresat
  • o lingurita amestec de ierburi uscate a la bunica
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Dovleacul spalat ,sters l-am taiat in doua pe lungime.


Am sarat piperat,condimentat cu ierburi si stropit cu o lingura ulei de masline.


L-am pus in tava alaturi de o capatana de usturoi taiata in doua si am acoperit tava cu folie de aluminiu.


L-am dat la cuptorul incins la 180 grade pentru o ora.


Dupa jumatate de ora am scos folia.


Am scos tava dupa expirarea timpului si am lasat dovleacul sa se raceasca.


Cand s-a racit am luat miezul cu lingura de pe coaja,am apasat cu degetul usturoiul scotand pulpa si le-am pus in blender pana cand totul a devenit o pasta.


Am adaugat laptele.


Se serveste fierbinte cu sau fara crutoane.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

02.12.2014, 08:52

foarte buna

robert_badica 1

02.12.2014, 18:24

Ksenya 1

02.12.2014, 19:23

O!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac