Supa crema de dovleac

de iuliana_florentina in Supe, 18 Feb 2015 | 1494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 400 g (dovleac curatat de coaja )\
  • 250 g cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 450 ml supa de legume
  • sare
  • Pentru servit ,la alegere :
  • smantana si patrunjel
  • nucsoara
  • parmezan si busuioc
  • bacon crocant
  • crutoane de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Intr-o craticioara incalzim uleiul de masline si calim cateva minute la foc mic,ceapa tocata si usturoiul taiat felii. Decojim dovleacul si cartofii ,ii taiem cubulete si-i punem in cratita peste ceapa. Continuam sa calim in continuare inca 2-3 minute si apoi adaugam supa de legume si saram putin. Acoperim vasul si lasam sa fiarba in jur de 20 de minute, pana legumele sunt moi. Dupa aceea mixam bine compozitia cu un blender vertical pana obtinem o crema fina. E momentul sa potrivim de sare si piper (optional ) iar daca vi se pare prea groasa compozitia mai adaugati un pic de supa si dati din nou in clocot, iar daca vi se pare prea subtire, fierbeti-o pana mai scade un pic. Noua ne place exact asa cum iese din cantitatile date.


Mancati supa calda imbogatita, la alegere cu ce vreti voi din ingredientele enumerate mai sus. Mie imi place cel mai mult cu parmezan si busuioc dar copilu’ o prefera cu smantana si patrunjel


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iuliana_florentina 1

21.02.2015, 07:00

Multumesc ,fetelor

Bya Ralu 1

07.05.2015, 15:19

buna

Panacris 1

24.01.2016, 17:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu ghimbir