Supa crema de dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 5372 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 3 ore si 30 min, program “high”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Dovleac placintar – 800 g – 1 kg
  • Smantana de gatit (din lapte de vaca) – 200 ml
  • Apa clocotita (sau stock de legume) – cca 600 ml
  • Oregano proaspat – 7-8 frunze
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ceapa verde – ½ legatura
  • Ulei aromatizat cu chilli – dupa gust
  • Ulei aromatizat cu busuioc – dupa gust
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

 

  • Taie dovleacul cuburi si pune-l in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital;

  • Toaca ceapa verde marunt si pune-o peste dovleac;

  • Adauga apoi oregano;

  • Pune apa clocotita deasupra;

  • Seteaza slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire “high” si timpul de 3 ore si 30 min;

  • Pune capacul si lasa-l sa gateasca;

  • Ia capacul si blendeaza compozitia folosind un blender vertical;

  • Potriveste de sare si piper alb, adauga parmezan ras si smantana de gatit si blendeaza inca putin;

  • Serveste cu putin ulei aromatizat cu chilli sau busuioc si crutoane de paine sau flakes de chorizo;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L