Curatam cartofii si dovleceii si ii taiem cuburi mai mari,
Intr-o cratita calim in putin ulei ceapa tocata, adaugam cartofii si dovleceii, orezul si apa cat sa acopere,
Cand s-au fiert cartofii, luam de pe foc cratita si pisam legumele cu blenderul
Separat amestecam galbenusul cu laptele si adaugam peste legume, adaugam sare si piper dupa gust,
Punem oala din nou pe foc sa fiarba cateva clocote,
La final adaugam mararul tocat.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro