Supa crema de dovlecei

de Lau in Supe, 5 Iun 2013 | 4351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 2 linguri de orez
  • 200 ml lapte
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei:

Curatam cartofii si dovleceii si ii taiem cuburi mai mari,

Intr-o cratita calim in putin ulei ceapa tocata, adaugam cartofii si dovleceii, orezul si apa cat sa acopere,

Cand s-au fiert cartofii, luam de pe foc cratita si pisam legumele cu blenderul

Separat amestecam galbenusul cu laptele si adaugam peste legume, adaugam sare si piper dupa gust,

Punem oala din nou pe foc sa fiarba cateva clocote,

La final adaugam mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecei cu miros de toamna