Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster

de Oana in Supe, 28 Mai 2015 | 1038 vizualizari

 

V-am adus o supa delicioasa pentru pranz si atat de usor de facut! 

 

INGREDIENTE

    • morcovi- 2 buc mai mici
    • telina- ½ buc mica
    • pastarnac- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3 catei
    • linte rosie- o cana
    • costita afumata- 200 gr
    • sare si piper- dupa gust
    • maghiran- ½ lingurita
    • cimbru uscat- ½ lingurita
    • foi de dafin- 2 buc
    • coriandru proaspat- cateva frunze pentru decor
    • seminte de chimen- ½ lingurita pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster:



  • Curatati legumele si taiati-le cuburi




  • Spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece cel putin jumatate de ora




  • Puneti 3 litri de apa la fiert si adaugati morcovii, telina, pastarnacul si ceapa, condimentati cu sare si piper, cimbru, maghiran si foi de dafin




  • Cand legumele sunt fierte, adaugati lintea scursa de apa, usturoiul taiat rondele si costita afumata




  • Lasati pe foc inca 15-20 de minute, apoi scoateti costita si foile de dafin




  • Scurgeti putina supa intr-un castron si puneti legumele in blenderul Oster Reversible




  • Mixati pana obtineti o crema fina, adaugand din supa oprita daca mai este cazul, pana ajungeti la consistenta dorita




  • Taiati costita fasii si puneti-o din nou in supa




  • Presarati deasupra frunze de coriandru proaspat si seminte de chimen






Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

28.05.2015, 14:19

Supa a rămas roșie de la morcovi și ardei, așa-i??? Că lintea mea roșie devone aln gălbuie mereu (

Panacris 1

28.05.2015, 14:20

Aaa, acum am citit mai sus

poa 1

31.05.2015, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure in trei culori