Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster

de Oana in Supe, 28 Mai 2015 | 2693 vizualizari

 

V-am adus o supa delicioasa pentru pranz si atat de usor de facut! 

 

INGREDIENTE

    • morcovi- 2 buc mai mici
    • telina- ½ buc mica
    • pastarnac- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3 catei
    • linte rosie- o cana
    • costita afumata- 200 gr
    • sare si piper- dupa gust
    • maghiran- ½ lingurita
    • cimbru uscat- ½ lingurita
    • foi de dafin- 2 buc
    • coriandru proaspat- cateva frunze pentru decor
    • seminte de chimen- ½ lingurita pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster:



  • Curatati legumele si taiati-le cuburi




  • Spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece cel putin jumatate de ora




  • Puneti 3 litri de apa la fiert si adaugati morcovii, telina, pastarnacul si ceapa, condimentati cu sare si piper, cimbru, maghiran si foi de dafin




  • Cand legumele sunt fierte, adaugati lintea scursa de apa, usturoiul taiat rondele si costita afumata




  • Lasati pe foc inca 15-20 de minute, apoi scoateti costita si foile de dafin




  • Scurgeti putina supa intr-un castron si puneti legumele in blenderul Oster Reversible




  • Mixati pana obtineti o crema fina, adaugand din supa oprita daca mai este cazul, pana ajungeti la consistenta dorita




  • Taiati costita fasii si puneti-o din nou in supa




  • Presarati deasupra frunze de coriandru proaspat si seminte de chimen






Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

28.05.2015, 14:19

Supa a rămas roșie de la morcovi și ardei, așa-i??? Că lintea mea roșie devone aln gălbuie mereu (

Panacris 1

28.05.2015, 14:20

Aaa, acum am citit mai sus

poa 1

31.05.2015, 21:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

pe 06.08 la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale