Supa crema de linte rosie(adas in araba)

de aziz in Supe/Ciorbe, 10 Noi 2010 | 9247 vizualizari

 

este o supa usoara care nu contine unt,foarte bogata in fier,o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr linte rosie uscata (asta am folosit eu)
  • o ceapa  alba
  • un catel usturoi
  • 1 cartof de marime medie
  • sare piper
  • supa instant dupa gust
  • curcum o lingura generoasa:)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte rosie(adas in araba):

se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul,in putin ulei .


se adauga lintea rosie se adauga apa fierbine si cartoful cubulete marunte si se lasa la fiert .


se potriveste de sare, piper,supa instant,si curcum .


se amesteca din cind in cind si se mai adauga apa pe parcurs.


cind totul este fiert se pune in blender si se face totul crema ,desi ea la fiert ajunge ca o crema insa nu destul de fina;


se serveste cu piine prajita si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie(adas in araba)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

aziz 1

10.11.2010, 14:04

merci corina, fetelor le plac numai scofeturile cu asa mincaruri pe aici nici nu te mira

Gouda 1

11.11.2010, 21:30

Mitinita 1

12.11.2010, 10:21

eu am facut-o pe aia turceasca,mi se pare asemanatoare.tare tare buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca