Supa crema de linte rosie(adas in araba)

de aziz in Supe/Ciorbe, 10 Noi 2010 | 8054 vizualizari

 

este o supa usoara care nu contine unt,foarte bogata in fier,o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr linte rosie uscata (asta am folosit eu)
  • o ceapa  alba
  • un catel usturoi
  • 1 cartof de marime medie
  • sare piper
  • supa instant dupa gust
  • curcum o lingura generoasa:)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte rosie(adas in araba):

se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul,in putin ulei .


se adauga lintea rosie se adauga apa fierbine si cartoful cubulete marunte si se lasa la fiert .


se potriveste de sare, piper,supa instant,si curcum .


se amesteca din cind in cind si se mai adauga apa pe parcurs.


cind totul este fiert se pune in blender si se face totul crema ,desi ea la fiert ajunge ca o crema insa nu destul de fina;


se serveste cu piine prajita si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie(adas in araba)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

aziz 1

10.11.2010, 14:04

merci corina, fetelor le plac numai scofeturile cu asa mincaruri pe aici nici nu te mira

Gouda 1

11.11.2010, 21:30

-Miti- 1

12.11.2010, 10:21

eu am facut-o pe aia turceasca,mi se pare asemanatoare.tare tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare cu galuste