Supa crema de mazare

de Julie in Supe, 29 Iul 2011 | 4720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare noua,
  • 1 cartof,
  • 1 morcov,
  • 2 fire ceapa verde,
  • sare,
  • 1/2 lingurita curry, 
  • 2-3 linguri ulei, 
  • patrunjel verde,
  • 2 frunze menta,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie,
  • crutoane de paine.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare:

 Se curata cartoful, morcovul, ceapa; se spala si se taie in bucati mai mari. Se pune un vas cu aprox. 1l de apa la fiert; cand apa da in clocot se adauga legumele, uleiul si un praf de sare. Se lasa sa fiarba 10 minute, se adauga mazarea si se continua fierberea pana se patrund toate legumele. Se adauga patrunjel si menta verde apoi se paseaza amestecul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina si cremoasa. Se subtiaza cu smantana si se potriveste gustul cu sare, curry, si zeama de lamaie.
Supa crema de mazare se serveste calda, cu crutoane de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume si rosii coapte