Supă cremă de mazăre

de elenita in Supe, 6 Mai 2014 | 1315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de mazăre,
  • 1 legatura ceapă verde,
  • ţelină,
  • 1 bucata praz,
  • 1 legatura pătrunjel,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de mazăre:

Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei. Intre timp am curatat si am spalat bine restul de legume, am pus intr-o craticioara o lingurita ulei de masline peste care am adaugat prazul taiat rondele, ceapa verde taiata la fel si telina taiata cuburi. Am calit putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am tocat insa nu mare ci asa grosier. Am asezonat cu sare si piper, am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit. Cand sunt gata fierte le scoatem si le dam la blender adaugand si usturoiul, pastrand zeama in care au fiert. Pasta obtinuta o vom amesteca cu restul de supa in care au fiert legumele, nu dorim sa fie subtire asa ca o vom lasa mai grosuta.


Supa o vom servi alaturi de crutoane. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de mazăre" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Panacris 1

06.05.2014, 17:09

Bya Ralu 1

06.05.2014, 18:30

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa italiana cu legume