Supa crema de legume cu scoici

de silvi0ara in Supe, 13 Sep 2010 | 4482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g scoici congelate
  • 2 morcovi
  • 1 radacina telina mai mica
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu scoici:

Mai intai curatam si spalam bine legumele.Punem o oala cu putin ulei pe foc si adaugam legumele taiate bucati mai mari,nu conteaza marime caci la vom pasa cu blenderul.Le calim putin,apoi adaugam apa cat sa le acopere bine.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine.Intre timp pregatim scoicile.Le punem in apa calda sa se dezghete,le spalam bine cu apa rece si le punem sa fiarba circa 10 minute in apa cu putina sare.


Cand legumele s-au fiert, se paseaza bine cu blenderul pana optinem o crema groasa,apoi adaugam scoicile déjà fierte,potrivim de sare si piper,iar daca zeama este prea groasa subtiem cu putina zeama in care au fiert scoicile.Se presara putin patrunjel proaspat si o servim alaturi de crutoane de paine prajita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ionix 1

13.09.2010, 20:17

hihihi... ce misto... sa stii c-am pus-o la favorite... o fac si eu

vero_closca 1

14.09.2010, 09:30

silvi0ara 1

14.09.2010, 10:28

Ionix,incearca,sunt bune,cel putin asa zic ai mei,ca eu nu mananc scoici.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste