Supa crema de mazare uscata cu afumatura

de Brindusa in Supe, 22 Ian 2011 | 5580 vizualizari

 

O supa numai buna pe vremea asta friguroasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare uscata
  • 300 g afumatura, taiata fasii subtiri
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 5 l de apa
  • sare, piper dupa gust
  • paine prajita, pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare uscata cu afumatura:

Incalzeste bine uleiul intr-o oala de 6 l

Prajeste afumatura pana ce devine aurie

Scoate afumatura si pune-o pe o farfurie

In ulei pune mazarea si amestec-o 2-3 minute la foc mediu. 

Adauga apa, ceapa si morcovii si fierbe la foc mic, pana ce mazarea e fiarta

Strecoara  mazarea si pastreaza zeama. 

Pune intr-un blender mazarea, morcovii, ceapa si putina zeama. Mixeaza foarte bine.

Pune piureul de mazare si zeama in care a fiert la loc in oala si mai da 2-3 clocote.

Cand servesti supa, pune in fiecare farfurie 1-2 linguri de afumatura. Se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare uscata cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume si rosii coapte