Supa crema de mazare uscata cu afumatura

de Brindusa in Supe, 22 Ian 2011 | 3275 vizualizari

 

O supa numai buna pe vremea asta friguroasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare uscata
  • 300 g afumatura, taiata fasii subtiri
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 5 l de apa
  • sare, piper dupa gust
  • paine prajita, pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare uscata cu afumatura:

Incalzeste bine uleiul intr-o oala de 6 l


Prajeste afumatura pana ce devine aurie


Scoate afumatura si pune-o pe o farfurie


In ulei pune mazarea si amestec-o 2-3 minute la foc mediu.


Adauga apa, ceapa si morcovii si fierbe la foc mic, pana ce mazarea e fiarta


Strecoara mazarea si pastreaza zeama.


Pune intr-un blender mazarea, morcovii, ceapa si putina zeama. mixeaza foarte bine.


Pune piureul de mazare si zeama in care a fiert la loc in oala si mai da 2-3 clocote.


Cand servesti supa, pune in fiecare farfurie 1-2 linguri de afumatura. Se serveste cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare uscata cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:23

buna buna

lia maria 1

24.01.2011, 12:19

Dana_Retetegg 1

24.01.2011, 17:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen