Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Asa e cand nu prea ai nimic in frigider....te calca muzele culinare si inventezi ceva... Ceea ce a iesit a fost extrem de bun si zic eu, rafinat.
Am curațat și mărunțit zarzavaturile. Esențial e să aveți morcovi, restul se poate înlocui și cu o lingurița de concentrat de zarzavat, tip cub Maggi. Le-am pus la fiert intr- o oala cu atâta apă încât să le acopere bine.
Când s-au înmuiat bine, am sărat, am mărunțit cu blenderul vertical până am obținut o pastă omogenă, am adăugat fâșiile subțiri de ardei iute, am ras ghimbirul și l-am pus și pe el, am turnat smântâna, am mai dat gust cu un pic de zahăr ( ceea ce nu e nevoie dacă morcovii sunt destul de dulci ) si am mai omogenizat odată totul.
Am servit la supă crutoane de pâine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult