Supa mexicana cu perisoare

de Corinuta in Supe, 10 Iul 2011 | 4033 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intamplator pe net si m-am gandit ca s-ar putea sa ne placa....ceea ce s-a si intamplat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 750 ml rosii pasate
  • 400 g rosii taiate cuburi
  • 2,5 l supa de vita sau apa
  • 1 ardei iute
  • 1/2 legatura patrunjel 
  • 650 g carne tocata vita sau amestec
  • 6 linguri malai
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceasca orez
  • sare,piper macinat,chimen macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana cu perisoare:

Se curata, se spala si se taie cubulete ardeiul iute, ceapa si usturoiul. Se pune uleiul la incins si se caleste jumatate din cantitatea de ceapa si usturoi impreuna cu frunzele de dafin. Dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile pasate, rosiile cuburi, ardeiul iute si supa de vita. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mic cca 15 minute.


Se amesteca carnea tocata cu restul de ceapa si usturoi, cu oul, laptele, malaiul si jumatate din verdeata tocata. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se ia cate o lingurita din compozitie si se formeaza perisoarele.


Se adauga perisoarele in supa impreuna cu orezul spalat bine si se lasa sa fiarba inca 15 minute, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, se adauga restul de patrunjel si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

11.07.2011, 10:47

jolygina 1

11.07.2011, 11:04

LicutaMarin 1

12.07.2011, 21:35

cred ca este delicioasa!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu ciuperci