Supa mexicana cu perisoare

de Corinuta in Supe, 10 Iul 2011 | 3601 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intamplator pe net si m-am gandit ca s-ar putea sa ne placa....ceea ce s-a si intamplat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 750 ml rosii pasate
  • 400 g rosii taiate cuburi
  • 2,5 l supa de vita sau apa
  • 1 ardei iute
  • 1/2 legatura patrunjel 
  • 650 g carne tocata vita sau amestec
  • 6 linguri malai
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceasca orez
  • sare,piper macinat,chimen macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana cu perisoare:

Se curata, se spala si se taie cubulete ardeiul iute, ceapa si usturoiul. Se pune uleiul la incins si se caleste jumatate din cantitatea de ceapa si usturoi impreuna cu frunzele de dafin. Dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile pasate, rosiile cuburi, ardeiul iute si supa de vita. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mic cca 15 minute.


Se amesteca carnea tocata cu restul de ceapa si usturoi, cu oul, laptele, malaiul si jumatate din verdeata tocata. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se ia cate o lingurita din compozitie si se formeaza perisoarele.


Se adauga perisoarele in supa impreuna cu orezul spalat bine si se lasa sa fiarba inca 15 minute, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, se adauga restul de patrunjel si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

11.07.2011, 10:47

jolygina 1

11.07.2011, 11:04

LicutaMarin 1

12.07.2011, 21:35

cred ca este delicioasa!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de rosii cu galusti