Supa mexicana cu perisoare

de Corinuta in Supe, 10 Iul 2011 | 5444 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intamplator pe net si m-am gandit ca s-ar putea sa ne placa....ceea ce s-a si intamplat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 750 ml rosii pasate
  • 400 g rosii taiate cuburi
  • 2,5 l supa de vita sau apa
  • 1 ardei iute
  • 1/2 legatura patrunjel 
  • 650 g carne tocata vita sau amestec
  • 6 linguri malai
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceasca orez
  • sare,piper macinat,chimen macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana cu perisoare:

Se curata, se spala si se taie cubulete ardeiul iute, ceapa si usturoiul. Se pune uleiul la incins si se caleste jumatate din cantitatea de ceapa si usturoi impreuna cu frunzele de dafin. Dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile pasate, rosiile cuburi, ardeiul iute si supa de vita. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mic cca 15 minute.

Se amesteca carnea tocata cu restul de ceapa si usturoi, cu oul, laptele, malaiul si jumatate din verdeata tocata. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se ia cate o lingurita din compozitie si se formeaza perisoarele.

Se adauga perisoarele in supa impreuna cu orezul spalat bine si se lasa sa fiarba inca 15 minute, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, se adauga restul de patrunjel si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole galbena cu kaiser