Supa crema de porumb

de Sim0na in Supe, 10 Mai 2015 | 910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva porumb SUNFOOD
  • 5 cartofi medii
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 radacina patrunjel
  • ½ radacina mica telina
  • 150 ml smantana
  • tarhon uscat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de porumb:

Legumele le-am curatat, spalat si tocat marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am stins cu cca 200 ml apa calda (sau supa) si am lasat la fiert 5 minute, apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si am mai lasat pe foc vre-o 20 de minute. Zeama in care fierb legumele trebuie sa depaseasca cu vre-un cm cartofii.


Dupa acest timp am pus si porumbul scurs de zeama din conserva si tarhonul uscat, si am mai lasat vre-o 5 minute sa clocoteasca, apoi am pasat supa cu un mixer vertical. Supa am trecuta din nou pe foc, am adaugat smantana, am portivit de sare, iar daca vi se pare ca-i prea groasa se mai poate subtia cu supa.


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

11.05.2015, 15:20

Valclaudia 1

11.05.2015, 19:12

ce pofta mi-ai facut!

dantes 1

13.05.2015, 09:19

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu fidea si mozzarella