Supa-crema de rosii cu galusti

de Oana in Supe, 3 Mai 2009 | 10713 vizualizari

 

Supa-crema poate fi facuta in mai multe feluri, cu un singur fel de legume, cu toate legume, dreasa cu smantana, cu fidea, cu galusti sau servita cu crutoane.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • o telina
  • o radacina de  patrunjel
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 1 kg de rosii proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de rosii cu galusti:

Curatam legumele si le punem la fiert intregi.

Adaugam sare si lasam sa fiarba in voie, apoi le scoatem intr-un castron si strecuram zeama. Legumele fierte le bagam la blender si le facem o crema fina. Apoi adaugam zeama pana ajungem la consistenta dorita si o mai lasam putin la foc.

Rosiile proaspete le-am oparit si apoi le-am dat prin sita pana am ales toata pulpa.  Iar legumele fierte le-am subtiat cu aceste rosii si eventual putina zeama de legume.

La final eu am ales sa fac galusti, dar se poate pune fidea sau se drege cu putina smantana si se serveste cu crutoane.

Reteta galustilor este AICI

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de rosii cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Oana 1

05.05.2009, 11:14

Da, Alina, cu rosii proaspete de gradina iese o nebunie! dar la vara...

Oana 1

09.05.2009, 12:24

Bravo, ma bucur Shumitza

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste