Supa-crema de rosii cu galusti

de Oana in Supe, 3 Mai 2009 | 7657 vizualizari

 

Supa-crema poate fi facuta in mai multe feluri, cu un singur fel de legume, cu toate legume, dreasa cu smantana, cu fidea, cu galusti sau servita cu crutoane.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • o telina
  • o radacina de  patrunjel
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 1 kg de rosii proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de rosii cu galusti:

Curatam legumele si le punem la fiert intregi.


Adaugam sare si lasam sa fiarba in voie, apoi le scoatem intr-un castron si strecuram zeama. Legumele fierte le bagam la blender si le facem o crema fina. Apoi adaugam zeama pana ajungem la consistenta dorita si o mai lasam putin la foc.


Rosiile proaspete le-am oparit si apoi le-am dat prin sita pana am ales toata pulpa. Iar legumele fierte le-am subtiat cu aceste rosii si eventual putina zeama de legume.


La final eu am ales sa fac galusti, dar se poate pune fidea sau se drege cu putina smantana si se serveste cu crutoane.


Reteta galustilor este AICI


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de rosii cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

05.05.2009, 11:14

Da, Alina, cu rosii proaspete de gradina iese o nebunie! dar la vara...

Oana 1

09.05.2009, 12:24

Bravo, ma bucur Shumitza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez