Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 1137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rosii coapte – 3 buc
  • Morcovi – 2 buc
  • Sfecla fiarta – 1 buc
  • Apa – 500 ml
  • Oregano proaspat – 4 frunzulite
  • Sos tabasco – 1 lingurita
  • Goji berries – 3 linguri (1 lingura/portie)
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji:




  • Taie rosiile, morcovii si sfecla cuburi si adauga-le in blenderul Oster Versa;




  • Peste acestea pune apa si oregano proaspat;




  • Activeaza functia presetata „Soup”;




  • Odata incheiat programul de gatire, adauga sare, piper si lingurita de sos Tabasco;




  • Serveste cu goji berries deasupra pe care le lasi cateva min la hidratat in supa;





Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

29.09.2015, 07:52

) Pentru mine este de bebelusi . Imi place sa vad texturi si consistente diferite la o supa

Andreea Caroline 1

29.09.2015, 09:13

Bogorodea Marian 1

29.12.2015, 03:12

sunt foarte bune fructele goji in mancare...are cei mai multi antioxidanti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa cu rosii si fidea