Supa de vitel cu stelute

de Oana in Supe, 10 Apr 2009 | 3888 vizualizari

 

Supa a fost facuta special pentru piticul de 10 luni, fara sare si legumele taiate marunt

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de vitel
  • un morcov mare
  • o felie de telina
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu sau capia (eu am la congelator, pus de mine)
  • 2 linguri cu paste stelute
  • patrunjel verde tocat marunt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu stelute:

Carnita o taiem cubulete, o punem la fiert pana face spuma multa, apoi aruncam apa si spalam bine carnea cu apa rece. Apoi umplem oala cu apa curata si fierbem carnea pana se inmoaie.


Legumele le curatam si le spalam, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, iar restul legumelor le taiem cuburi mici. Adaugam legumele in supa iar cand acestea au fiert punem pastele stelute. Mai fierbem 5 minute, oprim focul, presaram patrunjelul verde si lasam oala acoperita cu un capac inca 10 minute


Eu i-am taiat apoi carnita cu cutitul, foarte fin, iar legumele le-am mai pasat putin cu furculita. A papat baiatu’ tot castronelul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu stelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Lau 1

01.12.2011, 21:09

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare cu galuste