Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan

de Oana in Mancaruri de post, 2 Dec 2012 | 1485 vizualizari

 

Mmmm....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 tije de telina
  • o ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 cartofi marisori
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr pasata de rosii
  • sare si piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan:

Se curata legumele, se spala. Intr-o oala incapatoare se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul taiete cubulete. Se adauga morcovul si pastarnacul taiete rondele, apoi tijele de telina taiate marunt. Se lasa sa se inmoaie putin. Se adauga frunzele de dafin, apoi catorii taiati cubulete si 500 ml apa calda sau supa de legume. Se lasa 20 de minute sa fiarba, apoi se adauga pasata de rosii si se mai lasa pe foc 10 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se scot frunzele de dafin si se paseaza supa cu mixerul vertical. Se mai da un clocot si gata.


Se serveste supa cu parmesan ras deasupra, cu busuioc proaspat si "acadele" de parmezan si seminte. Noi am mancat si cu chifle cu carnaciori, o nebunie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

kukibella 1

16.12.2013, 19:31

mihaelar63 1

24.12.2013, 22:57

Ce dulce e !!!!

Pushaa 1

02.01.2014, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si masline la cuptor