Chifle cu branza cheddar si carnaciori

de Oana in Piine, 2 Dec 2012 | 6414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 gr faina
  • 2 lingurite drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza cheddar
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 carnaciori cabanos
  • 50 gr unt
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza cheddar si carnaciori:

Pentru aluat eu am folosit masina de paine, am pus ingredientele la programul pentru framantat si dospit de 1h25. Pe masa infainata se intinde aluatul in forma dreptunghiulara, cu grosime de 1 cm. Se unge cu unt topit in care s-a ras catelul de usturoi. Se presara deasupra branza rasa, ceapa verde taiata rondele si carnaciorii taiati felii subtiri. Se ruleaza aluatul si cu ajutorul unui cutit ascutit se taie 12 rulouri. Cu untul ramas se unge tava de briose, se aseaza cate o chifla in fiecare forma, se unge cu restul de unt si se lasa la dospit inca jumatate de ora. Se coc chiflele la foc mediu pana sunt frumos rumenite. Se servesc calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza cheddar si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

yza 1

03.12.2012, 19:05

mi se face foame cand intru pe aici..

merisor 1

04.12.2012, 21:14

Super!

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine suedeza, cu faina integrala si seminte