Chifle cu branza cheddar si carnaciori

de Oana in Piine, 2 Dec 2012 | 6711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 gr faina
  • 2 lingurite drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza cheddar
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 carnaciori cabanos
  • 50 gr unt
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza cheddar si carnaciori:

Pentru aluat eu am folosit masina de paine, am pus ingredientele la programul pentru framantat si dospit de 1h25. Pe masa infainata se intinde aluatul in forma dreptunghiulara, cu grosime de 1 cm. Se unge cu unt topit in care s-a ras catelul de usturoi. Se presara deasupra branza rasa, ceapa verde taiata rondele si carnaciorii taiati felii subtiri. Se ruleaza aluatul si cu ajutorul unui cutit ascutit se taie 12 rulouri. Cu untul ramas se unge tava de briose, se aseaza cate o chifla in fiecare forma, se unge cu restul de unt si se lasa la dospit inca jumatate de ora. Se coc chiflele la foc mediu pana sunt frumos rumenite. Se servesc calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza cheddar si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

yza 1

03.12.2012, 19:05

mi se face foame cand intru pe aici..

merisor 1

04.12.2012, 21:14

Super!

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chifle