Supa crema de rosii italiana

de RuxyRux in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 1142 vizualizari

 

Varianta pe care o propun este una rapida si delicioasa! Acum ca piata este plina de rosii cu gust... mari si zemoase, va invit sa o probati!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si 1/2 rosii
  • 2 sau 3 cani de apa
  • 5 catei de usturoi mari
  • 1 ceapa mare noua
  • 1 morcov
  • busuioc uscat
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de zahar brun
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii italiana:

Se curata usturoiul, si ceapa si se toaca marunt.


Rosiile se dau rapid pe razatoarea mare.


Se incinge uleiul in tigaie( eu am folosit un wok Delimano), se adauga ceapa si usturoiul frecate cu un praf de sare, se adauga si morcovul razuit si doua trei linguri de apa, se lasa la inabusit in jur de 4 sau 5 minute, apoi se pun rosiile razuite si se lasa pe foc mic in jur de 5 minute. Se adauga cele 2 cani de apa si se mai fierbe supa inca zece minute. Potrivim gustul punand sare, piper, zahar si busuioc uscat. Stingem focul si punem busuioc proaspat cat dorim( eu am pus o manuta). Punem totul la blender si facem supa crema. Gustam si daca mai simtim nevoia mai adaugam sare sau busuioc.


Mmmmm....minunat de gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii italiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:06

Micutza Luana 1

09.06.2015, 14:21

buna buna

RuxyRux 1

10.06.2015, 19:11

Va multumesc tare mult tuturor...supa e chiar foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mascarpone, ananas si papaya