Biscuiti cu ciocolata alba si stafide

de Oana in Dulciuri, 11 Mai 2016 | 789 vizualizari

 

Ei...acum am vazut ca nu v-am aratat reteta asta :) Era facuta pentru Mos Craciun, dar nu-i nimic, biscuitii astia sunt buni si la cafea, oricand :)

 

INGREDIENTE

    • 120 gr unt topit
    • 100 gr zahar brun
    • 100 gr zahar alb
    • 1 ou
    • 1 lingurita scortisoara
    • 1 lingurita extract de vanilie
    • 1 lingurita praf de copt
    • 210 gr faina alba
    • 100 gr ciocolata alba
    • 100 gr stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata alba si stafide:




  • mixeaza untul moale cu zaharul alb si brun cu ajutorul telului Breville sau cu un mixer, apoi adauga oul si vanilia si mixeaza pana ce amestecul devine cremoasa




  • Amesteca intr-un bol faina, scortisoara si praful de copt si adauga-le in compozitie, amestecand leger cu o spatula




  • Taie ciocolata alba cuburi mici si pune-o impreuna cu stafidele in aluatul de biscuiti




  • Omogenizeaza usor compozitia si pune apoi biscuitii cu o lingura intr-o tava tapetata cu hartie de copt




  • Coace-i la 180 de grade, in cuptorul preincalzit in prealabil, cam 10 minute, pana devin usor aurii



 

TIPS-URI

1

Pentru un contrast de culoare, poti pune si merisoare, eu insa nu mai aveam :)

2

Poti pune in loc de stafide fistic tocat, la fel, pentru un contrast frumos si un gust deosebit

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata alba si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

marcela1979 1

13.05.2016, 17:42

ancutsa 1

06.07.2016, 19:24

RuxyRux 1

31.07.2016, 22:50

Tare-mi plac Oana scumpo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello (3)