Supa crema de sfecla rosie

de marcela1979 in Supe, 22 Feb 2013 | 1878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc sfecla rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/4 telina radacina
  • 1 cartof alb mai marisor
  • frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • apa
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Se pune apa la foc si se lasa sa dea un clocot.Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati mai mari si se pune in oala la fiert,se adauga ardeiul,cartofii si sfecla cuburi si ceapa .Se lasa pana sunt fierte toate si apoi se da prin blender legumele si se pune in apa care au fiert .Se mai lasa sa dea un clocot si se adauga sare si piper dupa gust. La final se mai adauga frunze de patrunjel tocate foarte fin .Se stinge focul si se serveste calda .Se poate servi cu crutoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

23.02.2013, 00:00

N-am mancat pana acumIau o portie de la tine

marcela1979 1

23.02.2013, 06:28

Va rog sa va serviti,este foarte bna putin dulceaga de la sfecla.Va multumesc

Panacris 1

24.02.2013, 20:49

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare cu galuste