Supa crema de sparanghel

de oanapl in Supe, 4 Mar 2017 | 3897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel proaspat
  • 1 ceapa mare
  • 2 tulpini de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 350 ml supa de pui
  • 1 lingura cu varf iaurt (grecesc)
  • 25 g unt
  • sare
  • piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Calesti in unt, ceapa tocata marunt si telina taiata felii, pana cand ceapa este moale. Adaugi usturoiul felii si mai calesti 1 minut. Adaugi supa de pui, putina sare si piper negru si fierbi 5 minute, cu capac.

Intre timp, tai sparanghelul segmente, il pui in oala si continui fierberea cu capac, inca aproximativ 10-15 minute. Verifici sa fie fiert sparanghelul. Pastrezi cateva bucatele de sparanghel pentru ornat si mixezi continutul oalei, in blender, pana obtii o crema fina. Adaugi sare si piper dupa gust.

Adaugi iaurtul (dizolvat inainte cu 3-4 linguri supa fierbinte) si omogenizezi. Ornezi supa cu bucatelele de sparanghel.

 

Servesti supa cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de linte cu tamarind si usturoi - Dal Adas