Supa crema de sparanghel

de oanapl in Supe, 4 Mar 2017 | 3955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel proaspat
  • 1 ceapa mare
  • 2 tulpini de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 350 ml supa de pui
  • 1 lingura cu varf iaurt (grecesc)
  • 25 g unt
  • sare
  • piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Calesti in unt, ceapa tocata marunt si telina taiata felii, pana cand ceapa este moale. Adaugi usturoiul felii si mai calesti 1 minut. Adaugi supa de pui, putina sare si piper negru si fierbi 5 minute, cu capac.

Intre timp, tai sparanghelul segmente, il pui in oala si continui fierberea cu capac, inca aproximativ 10-15 minute. Verifici sa fie fiert sparanghelul. Pastrezi cateva bucatele de sparanghel pentru ornat si mixezi continutul oalei, in blender, pana obtii o crema fina. Adaugi sare si piper dupa gust.

Adaugi iaurtul (dizolvat inainte cu 3-4 linguri supa fierbinte) si omogenizezi. Ornezi supa cu bucatelele de sparanghel.

 

Servesti supa cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie