Supa crema de varza

de adnia in Supe, 3 Feb 2013 | 2323 vizualizari

 

Dupa cum am ma spus, am acasa un strumfisor certat cu legumele, asa ca trebuie sa-l pacalesc si sa le "ascund" printre mancarurile si alimentele pe care le consuma cu placere...si cum el adora supele crema cu crutoane, m-am gandit sa-i introduc un aliment din "artileria grea":varza. Si pot sa spun ca a mancat-o cu placere (prima data a fost extrem de incantat de crutoane, incat n-a mai fost atent la continutul supei, iar a doua oara a mancat-o la fel de bine, constient fiind ca acolo e varza).

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 varza mica
  • 1lingura ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 cubulet de unt
  • 1 lingura smantana
  • pudra de marar
  • vegeta naturala
  • 2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de varza:

Intai am calit usor ceapa, morcovul si cuburile de cartofi, apoi am adaugat sare, piper, vegeta naturala si apa, cat sa se acopere legumele si sa fiarba bine. Urmatorul pas a fost sa adaug varza si sa completez cu apa, lasand din nou sa fiarba bine. Dupa ce s-a racorit putin supa mea, am paat-o prin blender impreuna cu un cub de unt. Am servit fierbinte, cu putina smantana, pudra de marar si crutoane.

Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 20:41

adnia 1

03.02.2013, 20:46

mamaieelena 1

03.02.2013, 20:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Supa de linte cu vin alb si rosii uscate la soare