Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mi-a luat ceva vreme pana m-am decis sa prepar supa asta dar acum ,dupa ce am
gustat-o, o voi repeta !:)
O supa cu spirit vesnic verde !
Stiati ca ...patrunjelul contine de 4 ori mai multa vitamina C decat o portocala si este verdeata cu zeci de beneficii ?
Ingrediente pentru 1,5 litri de supa :
Mod de preparare:
Taiati cartofii si puneti-i in oala,adaugati apa si aduceti la fierbere.Adaugati sare si mai fierbeti timp de 10 minute.Puneti spanacul si fierbeti pentru inca 5 minute. Nu amestecati spanacul,lasati-l sa stea la suprafata apei ,astfel va fierbe la abur,este suficient.
Amestecati supa cu ajutorul blenderului pana cand are consistenta unei creme.Adaugati patrunjelul, condimentele si amestecati din nou.Adaugati sare .
Cand serviti ,adaugati iaurt gras amestecand usor si presarati cateva frunze de patrunjel pe deasupra,pentru decor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult