Supa crema - Lac de patrunjel -

de Toamna07 in Supe, 20 Iul 2012 | 4785 vizualizari

 

Mi-a luat ceva vreme pana m-am decis sa prepar supa asta dar acum ,dupa ce am
gustat-o, o voi repeta !:)
O supa cu spirit vesnic verde !
Stiati ca ...patrunjelul contine de 4 ori mai multa vitamina C decat o portocala si este verdeata cu zeci de beneficii ?

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 1,5 litri de supa :

  • 400 g cartofi fierti
  • 400 g spanac proaspat sau congelat
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 lingurita de curry
  • iaurt grecesc
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema - Lac de patrunjel -:

Mod de preparare:

Taiati cartofii si puneti-i in oala,adaugati apa si aduceti la fierbere.Adaugati sare si mai fierbeti timp de 10 minute.Puneti spanacul si fierbeti pentru inca  5 minute. Nu amestecati spanacul,lasati-l sa stea la suprafata apei ,astfel va fierbe la abur,este suficient.

 

Amestecati supa cu ajutorul blenderului pana cand are consistenta unei creme.Adaugati patrunjelul, condimentele si amestecati din nou.Adaugati sare .
Cand serviti ,adaugati iaurt gras amestecand usor si presarati cateva frunze de patrunjel pe deasupra,pentru decor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema - Lac de patrunjel -" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Angelina_Elena 1

23.08.2012, 21:48

ce culoare superba!

mihaelar63 1

31.10.2015, 02:54

Nu sunt fan declarat al supelor - crema Aceast lac arata de-a dreptul magnific M-as arunca la o portie-doua

Toamna07 1

03.11.2015, 12:27

Multumesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli si dovlecel