Supa cu broccoli

de mihaelar63 in Supe, 25 Ian 2016 | 1143 vizualizari

 

Daca m-ai fi pus acum doi-trei ani sa-ti mananc buchetele de alea verzi, mai bine rabdam de foame. Acum abia astept sa prepar ceva cu broccoli.
 

 

INGREDIENTE

  • 4 felii bacon
  • 500 g broccoli [ eu am avut congelat ]
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 cubulet de unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 tije telina apio
  • 1 foaie dafin
  • 1 ardei iute
  • 2 l supa clara de curcan
  • 1 pahar smantana
  • zeama de lamaie optional
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu broccoli:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Se toaca marunt ceapa, usturoiul, telina si baconul si se calesc 5 minute in unt si ulei de masline impreuna cu morcovul taiat cubulete.

  3. Se aduga supa clara de curcan, foaia de dafin si se fierb 15 minute pana morcovul este aproape fiert.

  4. Intr-un vas separat diluati smantana turnand treptat zeama calda din supa si amestecand.

  5. Se toarna smantana diluata in oala [se amesteca] si se introduce broccoli.

  6. Zeama clara de curcan a fost deja sarata.

    Gustati si sarati daca este nevoie.

  7. Acriti daca doriti. Noua ne-a placut de data aceasta fara lamaie.

  8. Taiati ardeiul iute rondele si tocati patrunjelul verde.

  9. Adugati-le in farfuriile de servire.

  10. Pofta buna la supa de broccoli!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Panacris 1

26.01.2016, 08:42

mirela0911 1

26.01.2016, 14:54

Tare bine arata!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli cu blue cheese