Supa cu ciuperci si taitei - de post

de mihaelar63 in Supe, 5 Mar 2015 | 2150 vizualizari

 

O supica usoara si rapid de preparat !!! Mai simplu nici ca se poate : se pune totul la fiert !!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic rosu
  • 1 tija telina
  • 1 lamaie - zeama
  • 1 pahar mazare congelata
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 pachete taitei Rollton [ indiferent cu ce gust , pliculetele cu arome nu le folosim]
  • sare
  • verdeata - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ciuperci si taitei - de post:

Legumele se curata si se spala .


Se pune o oala cu 3 l apa la fiert in care se pune ceapa si usturoiul tocate marunt , ardeiul si telina feliate , morcovul taiat cuburi . Sarati .


Dupa 20 minute se incearca daca morcovul este patruns .Acum se aduga mazarea verde la fiert .


Se pun la fiert in oala taiteii Rollton [ eu nu folosesc plicurile cu arome ]


Ciupercile se curata de membrana de pe palarioara , se spala,i se feliaza si se pun la supa.


Puneti uleiul de masline si ardeiul iute tocat marunt .


Luati oala de pe foc si serviti supa calda acrita cu zeama de lamaie si cu verdeata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ciuperci si taitei - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

06.03.2015, 16:33

Ciorbareasa de frunte Cleme )

Valclaudia 1

07.03.2015, 09:35

ciorba asta imi face clar cu ochiul!

mirela0911 1

11.03.2015, 13:49

Buna supica! Ar trebui sa o incerc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac