Supa cu fulgi de ovaz

de -Miti- in Supe, 8 Oct 2014 | 1751 vizualizari

 

O supa din bucataria iraniana, cu multe arome noi, dar un gust care te face sa mai ceri o portie.

 

INGREDIENTE

  • un litru de supa de pui sau de legume
  • o ceapa mijlocie
  • un morcov
  • un cartof
  • o lingurita de curcuma
  • o lingura de pasta de tomate
  • o lingurita de amestec de condimente exotic Kotanyi
  • un lime uscat sau pudra de lime
  • 50 gr fulgi de ovaz
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu fulgi de ovaz:

Punem intr-o oala supa de pui la fiert. Intre timp taiem marunt ceapa si morcovul,iar cartoful il taiem in cubulete.


Cand incepe sa clocoteasca apa,adaugam ceapa si morcovul ,curcuma,pasta de tomate,amestecul de condimente si lime-ul uscat,pe care il vom crapa putin,pentru a isi elibera aroma.


Lasam sa fiarba cam 10 minute,apoi adaugam cartoful taiat cubulete si fulgii de ovaz. Mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Scoatem lime-ul uscat,acesta nu se mananca.


Servim si ornam cu frunze de patrunjel proaspat si presaram cu putin amestec de condimente exotic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

08.10.2014, 17:37

Cred ca mi-ar place!

Ligia Bxl 1

09.10.2014, 10:05

interesant

babi5 1

12.10.2014, 16:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de aripioare de pui cu taitei