Supa cu galuste de gris

de housy in Supe, 24 Sep 2010 | 2883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina micuta
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 2 cubulete maggi de puic
  • 2 oua
  • sare
  • gris - cat va cuprinde
  • marar
  • 1 cubulet unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste de gris:

se curata de coaja morcovul, telina si ceapa, se spala. Ceapa se taie in doua, morcovul in trei, telina in doua. Se cresteaza morcovul si telina. Se pun intr-o oala la fiert si se adauga un praf de sare. Dupa ce legumele sunt fierte se scot din zeama cu ajutorul unei linguri cu gauri


Morcovul se taie feliute si se adauga inapoi in oala pentru a da putina culoare supei. Cand supa clocoteste se adauga cubuletele de maggi de pui si se amesteca pentru a se dizolva


Galuste:


Separat se bat ouale cu putina sare, cubuletul de unt si gris, cat sa iasa compozitia de grosimea unei smantani. Se lasa putin deoparte. Cu o lingurita se ia din compozitia de galuste si se pune, una cate una, in supa clocotind. Galustele se ridica la suprafata. Se lasa putin la fiert, vreo 10 min


Se inchide focul si se presara marar tocat marunt. Se serveste calda


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Gouda 1

25.09.2010, 10:14

neam-neam

Corinuta 1

25.09.2010, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase