Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii si ceapa se curata,se spala si se pun la fiert intr-o cratita .Se adauga sarea.Dupa ce s-au fiert,se iau cartofii si ceapa cu o spumierasi se pun intr-o cratita,apoi se zdrobesc cu un tel sau o furculita. Se toarta cate putina apa pana devine compozitia omogena ,la fel ca la piure .
Separat se spala bine mararul,se toaca marunt ,si se adauga iaurtul si putina sare .Amestecam bine,apoi rasturnam iaurtul peste piureul de cartofi. Dam pe razatoare o rotita de cascaval si amestecam cascavalul cu piureul . Adaugam apa din care au fiert cartofii si ceapa cat sa iasa compozitia ca un iaurt de baut.
1
Adaugati si piper daca doriti.
2
Serviti cu crutoane .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult