Supa crema de cartofi cu cascaval

de Krystyan Trendy in Supe, 24 Oct 2013 | 1810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 rotita mica de cascaval
  • 3-4 linguri de iaurt
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • apa in functie de cat doriti sa iasa supa crema
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi cu cascaval:

Cartofii si ceapa se curata,se spala si se pun la fiert intr-o cratita .Se adauga sarea.Dupa ce s-au fiert,se iau cartofii si ceapa cu o spumierasi se pun intr-o cratita,apoi se zdrobesc cu un tel sau o furculita. Se toarta cate putina apa pana devine compozitia omogena ,la fel ca la piure .


Separat se spala bine mararul,se toaca marunt ,si se adauga iaurtul si putina sare .Amestecam bine,apoi rasturnam iaurtul peste piureul de cartofi. Dam pe razatoare o rotita de cascaval si amestecam cascavalul cu piureul . Adaugam apa din care au fiert cartofii si ceapa cat sa iasa compozitia ca un iaurt de baut.

 

TIPS-URI

1

Adaugati si piper daca doriti.

2

Serviti cu crutoane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

merisor 1

24.10.2013, 13:53

Alina26 1

24.10.2013, 14:38

servesc si eu o portie!!!

RuxyRux 1

24.10.2013, 20:57

Chiar interesanta...n-am mai auzit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida si praz