Supa de pui cu orez

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 30 Oct 2010 | 4601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5 linguri orez
  • delikat
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mare si 1mica
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu orez:

Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat,luand spuma care se formeaza.Morcovul se curata si se taie dupa preferinta.Ardeiul se toaca cubulete.Ceapa mare se toaca marunt,iar cea mica se lasa intreaga.Cand pieptul de pui a fiert putin se adauga legumele si se lasa la fiert.Inainte cu 10-15min de a stinge focul se adauga orezul.Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

ceapa intreaga ajuta ca supa sa ramana clara

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

giuliana 1

30.10.2010, 22:21

arata bine si cred ca e si foarte buna 5 fur

lacrimioara 1

31.10.2010, 15:22

arata super

nadina73 1

31.10.2010, 21:09

cu orez nu am facut dar ma tenteaza sincer 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii